08 / 05 / 2024

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler araştırılıyor. 12 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!



Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

AYEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA EKRANI NASIL YAPILIR?

AYEDAŞ Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleri ile ilgileniyor. BEDAŞ da Avrupa yakası elektrik tedarik ve arıza işleri ile ilgileniyor.

İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak olan planlı elektrik kesintisine dair güncel açıklamalar, AYEDAŞ web sitesi üzerinden sorgulanabilir.

BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

İstanbul Avrupa yakasında yapılacak olan planlı elektrik kesintileri önceden öğrenilebilir. Bu kesinti ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr internet sitesinde ana sayfada Planlı Kesintiler kısmından mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu bilgilere ek olarak da Planlı Elektrik Kesintilerine dair SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvuruda bulunabilirsiniz.

Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!Yarın elektrik kesintisi olacak mı? İşte 12 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Bugün elektrikler mi gidecek! İşte 9 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrik kesintisi olacak mı? İşte 8 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!


Geri Dön