Emlak Konut

Yasir Yılmaz, Emlak Konut GYO Genel Müdürü oldu! Devir teslim yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı belirtilmişti. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz oldu. İşte detaylar... 

Geçtiğimiz hafta Kabinede önemli değişiklikler olmuş ve bazı önemli bakanlar istifalarını duyurmuştu. İstifa eden bakanlardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki oldu. Mehmet Özhaseki'nin bıraktığı koltuğa 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Murat Kurum geldi. 

Bu sabah Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ilk iş olarak Emlak Konut GYO Genel Müdürü'nü görevden aldığı belirtildi. Aktarılan detaylara göre, Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı ileri sürülmüştü. 

Emlak Konut GYO, bu değişikliği onayladı. Şirketin genel müdürlük koltuğuna Kızılay’da yönetim kurulu üyesi olan bir isim getirildi.  

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO), https://x.com/ekgyoas resmi X sosyal medya hesabından genel müdürün değiştiğine ilişkin bir son dakika paylaşımı yapıldı. 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Bugün şirketimizde gerçekleşen devir teslim töreni ile Sayın Yasir Yılmaz, Genel Müdürlük görevini Sayın Cengiz Erdem’den devraldı.

Genel Müdürümüz Sayın Yasir Yılmaz’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Görev süresi boyunca değerli hizmetlerde bulunan Sayın Cengiz Erdem’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#EmlakKonut"

HAKAN GEDİKLİ DE YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLACAK

Ayrıca, Emlak Konut GYO tarafındna KAP'ta yapılan açıklamada, Cengiz Erdem'in emekli olmasından dolayı görevden ayrıldığı belirtildi ve diğer atamalarda şu şekilde açıklandı: 

Genel Müdürlük görevine Sn. Yasir YILMAZ'ın atanmasına,

Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK'nun 363. maddesi 1. fıkrası gereği, Sn. Hakan GEDİKLİ'nin ilk genel kurul toplantısının tasvibine sunulmak üzere atanmasına,

Yönetim Kurulu Üyelerinin kendi aralarında yaptığı yeni görev dağılımı ile Sn. Hakan GEDİKLİ'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev almasına,

karar verilmiştir.

YASİR YILMAZ KİMDİR? 

1983 yılı Kütahya doğumlu olan Yasir Yılmaz, kiseyi Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. 

İşletme dalında ikinci lisans eğitimini almış olup, yüksek lisans eğitimini kentsel dönüşüm üzerine yapan Yılmaz, üniversite yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlendi. 

Meslek hayatına memleketi Kütahya'da başlayan Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi iştiraki olan Emlak Konut GYO A.Ş.'de marka değeri yüksek olan çeşitli projelerde teknik uzman ve uygulama müdürü olarak görevler yaptı. Hala şahsına tevdi edilen Uygulama Daire Başkanlığı görevini yürüten Yılmaz, Türk Kızılay'da Yönetim Kurulu üyesi. 

Yasir Yılmaz evli ve 2 çocuk babası. 

Murat Kurum, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldı iddiası!

KİPTAŞ'ın iki projesindeki son durumu Ali Kurt açıkladı! Dev projelerde son dakika!

TÜİK’in rakamları inşaat sektörünü de vurdu! Bundan sonra ne olur?