Emlak Konut

Murat Kurum, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldı iddiası!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Geçen hafta Kabinede yer alan önemli bakanların istifaları bir bir gündeme gelmişti. İstifa eden bakanlardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki olmuştu. 

Mehmet Özhaseki'den boşalan koltuğa 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Murat Kurum getirildi. 

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Murat Kurum, yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koltuğuna oturur oturmaz, önemli bir ismi görevden aldı. 

EMLAK KONUT GYO GENEL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Emlak Konut GYO Genel Müdürü Cengiz Erdem'i görevden aldığı belirtildi. Cengiz Erdem, geçtiğimiz sene Emlak Konut GYO Genel Müdürü olmuştu. 

Konu ile ilgili henüz Bakan Murat Kurum'dan ya da Emlak Konut GYO'dan bir açıklama gelmedi. 

CENGİZ ERDEM KİMDİR? 

1969 yılında Kars ilinde doğan Cengiz Erdem, Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünden 1994'te mezun oldu. Okan Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek lisansını 2024 yılında tamamlayan Erdem, 1996-1997 yıllarında Kutman Holding'te Harita Mühendisliği göreviyle kariyer hayatına başladı.

1997-2019 yılları arasında KİPTAŞ'ta (İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş.) çeşitli görevler üstlendi. Ardından GEDAŞ Genel Müdürü olan Erdem, sonraki yıllarda Ümraniye Belediyesi ve T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kurumlarında görev aldı. 

Cengiz Erdem evli ve 3 çocuk babası. 

O şehir için yeni deprem uyarısı: 4 tarafı faylarla çevrili, ciddi deprem tehlikesi altında!

Tebernüş Kireçci: Kazım Taşkent ne kadar haklıymış...

Ev sahipleri ve kiracılara yüzde 80 zam şoku: Aidatlar resmen uçuşa geçti!