Kent Haberleri

Yastık altında dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kuru son dakika! Dolar pazartesi günü böyle olacak

Dolar kuru bu hafta içinde 18,76 TL seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Dolar/TL kuru son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yastık altında dolar saklayanlar doların ne kadar olacağını merak ediyor.Bu hafta içinde rekor seviye olan 18,76 TL'yi gören dolar yükselmeye devam ediyor

Dolar kuru son dakika rakamlar hafta sonunun ilk günü olan cumartesi gününde yurt dışı pş-iyasalarda yakından takip ediliyor. Bu hafta içinde rekor seviye olan 18,76 TL'yi gören dolar yükselmeye devam ediyor.

Dün 18,53 TL seviyesinde işlem gören dolar bugün düşüşe geçti. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar ne olacak? Analistler Pazartesi günü doların ne kadar olacağını açıkladı. Yasık altında dolar saklayanlar acil bakın...

Dolar kuru Fed'in fazi kararını açıklamasının ardından şahin tonda yükselmeye başladı. Fed faiz kararının açıklanmasından bir gün sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faizleri düşürmesi ile dolar rekor kırdı. Dolar/TL kuru 18,76 TL seviyesi görüldükten sonra 18,53 TL seviyesinden işlem gördü.

Dün 18,53 TL seviyelerinden kapanış yapan dolar bugün düşüşe geçti. Yastık altında dolar saklayan vatandaşlar ''dolar ne kadar olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar kaç TL olacak? Dolar ne olur? '' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

 

Doların yönü ile ilgili analisterden değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Doların pazartesi günü ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar şimdiden araştırmalara başladı. Analistler doların kaç lira olacağını açıkladı. Doları olanlar acil bakın...

DOLAR PAZARTSİ GÜNÜ BU KADAR OLACAK...

Tarihi rekora imza atan dolar tüm para birimleri karşısında üstülüğünü ilan etti. Altın fiyatları ve emtia fiyatları düşüşe geçerken gözler dolara çevrildi. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Analistler Pazartesi günü doalrın ne kadar olacağı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

Analistlere göre dolar kuru pazartesi günü 19 TL seviyesine geleceğini söylerken Aralık ayında ise 21 TL seviyelerinin görülmesi bekleniyor.

Peki bugün dolar ne kadar oldu? 1 Ekim 2022 dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL oldu? Son dakika 1 Ekim dolar kuru...

1 EKİM 2022 DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR NE KADAR? DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA OLDU?

Dolar kuru 1 Ekim Cumartesi günü yurt dışı piyasalarda sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya devam ediyor. Dolar kuru 1 Ekim gününe düşüşle başladı. Dolar bugün alış fiyatı 18,49 TL, satış fiyatı ise 18,50 TL seviyesinde işlem görüyor.

Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!

Dolar pazartesi bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!