Ekonomi

Yastık altında dolar saklayanlar dikkat! Dolar devire devire geliyor! İşte dolarda son dakika...

Dolarda değer artışları gittikçe yükseliyor. Fed faiz artırma kararından sonra dolar kuru yükselişe geçti ve dolar diğer yatırım araçlarını devire devire geliyor. Peki dolar ne zamana kadar yükselecek? Dolar kuru uluslararası piyasalarda ne kadar oldu? İşte dolarda son dakika... Dolardaki yükseliş yatırımcılar tarafından saniye saniye takip edilirken Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş :''Dolardaki değer artışının yıl sonuna kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz

Dolar yatırımcıları piyasalardaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolardaki yükseliş yatırımcılar tarafından saniye saniye takip edilirken Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş :''Dolardaki değer artışının yıl sonuna kadar devam edeceğini tahmin ediyoruz. Doların karşısındaki tüm yatırım araçları şu anda ezme politikası uyguluyor.'' diyen İslam Memiş yatırımcılara önemli açıklamalar yaptı.

MERKEZ BANKALARI KAPANA SIKIŞTI

İslam Memiş yatırımcıları uyardı: ''Çok büyük bir operasyonun içerisindeyiz bu hafta. O yüzden tuzaklara karşı duruşunuzu bozmayın. Dünyada yükselen bir enflasyon var. Merkez bankaları köşeye sıkıştı. Küresel finans sistemi çöktü. Sistem çöktüğü için de insanların elinden varlıklarını alıyorlar. Lütfen varlıklarınıza sahip çıkın.''ifadelerini kullandı. 

Peki dolar şu anda kaç lira 14 Mayıs 2022? Dolar/TL ne kadar oldu? Dolar yükselmeye devam edecek mi? İşte dolarda son dakika gelişmeler...

DOLARDA SON DAKİKA 

Dolardaki yükseliş yıl sonuna kadar devam edeceği söyleniyor. Dolar kuru ise şu dakikalarda alış fiyatı 15,53 lira, satış fiyatı ise 15,57 liradan işlem görüyor.

Altında operasyon şimdi başladı! Hamle yapmak için doğru zamanı bekleyin

Dünya altını konuşuyor: Altın çakıldı, dolar yükseliş trendine son gaz devam ediyor