04 / 05 / 2024

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı!

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı!

Yataş 10 bin yaylı King Master yatağını tanıttı. Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığıyla lider marka Yataş; alanında ilk ve tek, 10.000 yaylı “King Master 10.000” yatağı tanıttı.



Omurgaya tam destek sağlayan Hi-Low ve Posturflo HD Yay Teknolojisi ile vücudun tüm kıvrımlarını algılayan King Master 10.000 uyku kalitesini en üst seviyelere çıkarıyor. İpeksi saten kumaşın usta ellerin işçiliği ile birleştiği King Master Yatak, en güzel uykuyu vaadediyor.

King Master 10.000 yatakta, ipeksi saten kumaş ve iç katmanlar usta el işçiliğiyle birleştiriliyor. Ödüllü Hi-Low ve Posturflo HD yay teknolojilerinin kullanıldığı yatak çekirdeğinde hiç durmadan çalışan 10.000 adet akıllı yay bulunuyor. 

İnce El İşçiliği İle Hayatınızın En Güzel Uykusunu Keşfedin.

King Master 10.000 yatağı saran pürüzsüz, ipeksi görünüme sahip saten kumaş, tamamen el işçiliği kullanılarak yatağın iç katmanlarıyla birleştirilir. Tasarımın son noktası, asalet ve yüksek kaliteyi temsil eden King Master 10.000 nakışıyla konulur. Sadece 20 mm yükseklik ve 33 mm’lik çapıyla dünyanın en küçük pocket yaylarından oluşan Posturflo HD yay teknolojisinde hava geçirgenliği çok yüksektir ve yüksek elastikiyet kabiliyeti sayesinde vücudu sararak tüm basınç noktalarını doğru şekilde destekler.

Hi-Low yay sisteminde, vücudun destek istediği bölgelerde uzun ve kısa tüm yaylar aynı anda çalışarak kusursuz bir omurga desteği sağlar.

Hi- Low Yay Teknolojisi Nasıl Çalışır?

Biri uzun diğeri kısa homojen ve damalı dizilime sahip Hi-Low yay teknolojisi ile aynı anda çalışan akıllı yaylar, omurganızı desteklerken yüksek hava geçirgenliğine olanak veren yay sistemiyle de yatağınızın sürekli nefes almasını sağlar. Uzun yaylar yükseklik kaybettikçe kısa yaylar devreye girer ve böylelikle uyku esnasında vücudunuzun tüm bölgeleri mükemmel bir şekilde desteklenir.

Hayatınızın en güzel uykusuna Yataş’ın sizin konforunuzu düşünerek tasarladığı King Master 10.000 ile sahip olun. 



Geri Dön