12 / 05 / 2024

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Yatırım yapacaklar aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılının yatırım aracını açıkladı!

Finans uzmanı İslam Memiş, yeni yılda yatırım yapmak isteyenlere önemli bilgiler verdi. İşte detaylar!



İslam Memiş, yüzde 90'a kadar yükselişlerini sürdürebileceğini düşündüğünü belirterek yatırımcıları uyardı. İşte en çok kazandıran yatırım aracına dair detaylar…

Yatırımcılar, 2023 yılında dolar, euro, altın fiyatlarının ne kadar olacağını şimdiden tahmin etmeye başladı. Çünkü, dövizdeki değişkenlik, birçok yatırım aracını doğrudan etkisi altına alıyor. Piyasalar oldukça hareketli bir seneyi geride bırakmaya hazırlanırken, şimdi gözler 2023 yılının olası önemli gündem maddelerinde ve senaryolarına çevrilmiş durumda.

2023 EN İYİ YATIRIM ARACI HANGİSİ OLACAK?

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'in yaptığı değerlendirmesine göre, 88 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edilen petrol fiyatları yüzde 90'a kadar yükselişlerine devam edebilir. Euro kuru da euro dolar paritesi güçlü kalmaya sürdürdüğü sürece yüksek kalma ihtimalini kendinde barındırıyor. Serbest piyasada 18 TL dolaylarında hareket eden Dolar/TL kurunda 2023 yılında yeni zirveler görebilir.

ALTININ EKRAN FİYATLARINA KANMAYIN!

Yılın ikinci yarısından sonra dolarda 24 ila 25 TL seviyesi bekleniyor ama getiri bakımından gram altın ve gram gümüş gibi getirisi olması öngörülmüyor. 1798 dolar seviyesinde olan ons altında Noel tatili olmasından dolayı bir hareketlilik geçirmiyor. Gram altın serbest piyasada 1097 ila1099 TL. Altın bozduracakların ekran fiyatlarına aldanmaması gerekiyor. Serbest piyasalarda 1097 lira olan gram altın, 1100 TL'de kırılırsa da yukarıda 1115 TL direnç konumunda olmaya devam edebilir.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 27 ARALIK SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar, TL, son işlem günündeki verileri ile 18,70 seviyelerinde işlem görüyordu. Haftanın ikinci işlem gününe yani 27 Aralık Salı gününe dolar/TL, yeni güne yükseliş ile başlamasından sonra saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,1 artışla 18,7030'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,3 artış yaşayarak 19,9320'den, sterlin/TL yüzde 0,2 değer kazancıyla 22,6280'den satılıyor.

2023’te buna yatırım yapan dört köşe olacak! Analistlerin hepsi aynı şeyi söylüyor! Altını solladı! İşte detaylar!

Yılbaşı yaklaşırken aman dikkat! Uzmanlar yılbaşı tuzağına karşı uyardı!

Tüp fiyatları kırdı geçirdi! 12 kg mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 26 Aralık 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön