05 / 05 / 2024

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 halka arzın toplam getirileri!

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 halka arzın toplam getirileri!

Borsa İstanbul güne yüzde 1,14 yükselişle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsadan Bilgi de resmi sosyal medya hesabı üzerinden  son 10 halka arzın toplam getirilerini açıkladı. İşte Borsadan Bilgi'nin o paylaşımı...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,14 yükselişle 8.101,23 puandan başladı.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen halka arzlarla ilgili son durum pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsadan Bilgi de resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/borsadanbilgi üzerinden  son 10 halka arzın toplam getirilerini açıkladı.

Borsadan Bilgi tarafından yapılan paylaşım şu şekilde: 

Son 10 Halka Arzın Toplam Getirileri:

#Ekos Yüzde 312
#Agrot Yüzde 248
#Bınho Yüzde 188
#Kboru Yüzde 138
#Begyo Yüzde 69
#Skymd Yüzde 42
#Megmt Yüzde 39
#Cates Yüzde 10
#Avpgy -Yüzde 4
#Surgy -Yüzde 9

 

Benzine bu gece 1 lira 43 kuruşluk zam geliyor! Yeni fiyatlar buz kestirdi!

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön