Kripto Paralar

Yatırımcılar dikkat! Kripto paralar psikolojik sınırda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini daha gelirken, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 değer kaybetti. İşte detaylar...Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bu ayın ortalarına doğru yoğun satış baskısı altında kalan kripto paraların şahı Bitcoin, 17 bin 622 dolara kadar geriledi ve 1

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar psikolojik sınıra dayandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bu ayın ortalarına doğru yoğun satış baskısı altında kalan kripto paraların şahı Bitcoin, 17 bin 622 dolara kadar geriledi ve 1.5 yılın en düşük seviyesine geldi. 

Yatırımcıların gözdesi Bitcoin bu tarihten sonra 20 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkarak temkinli bir seyir izledi.

Peki kripto para piyasasında son durum ne? İşte kripto paralarda son durum...

Vatan'da yer alan habere göre, son dönemlerde 20 bin dolar seviyesi civarında hareketine devam eden Bitcoin’de yatırımcılar işlem yaparken bazı tedirginlikler yaşıyor. 
Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son haftalarda adeta büyük çöküş yaşayan kripto paralarda yatırımcılar ‘yeniden bir düşüş olacak mı?’ korkusuyla tedirgin oluyor. Bu nedenle de kripto para piyasasında işlem hacminin azaldığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili olarak aktarılan resmi rakamlara göre, piyasalar son 24 saatte yüzde 2 oranında değer kaybetti ve yatırımcıların gözdesi kripto paraların toplam piyasa değeri 982 milyar dolara geriledi.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Bitcoin'deki düşüş de yüzde 2.5 şeklinde oldu. Bitcoin'in fiyatı 20 bin 639 dolara düştü. Açıklanan resmi verilere göre, Bitcoin'in toplam piyasa değeri de 400 trilyon doların altında seyrediyor.

Yine gözde kripto para birimleri arasında yer alan Ethereum da düşüşe geçti. ETH'nin fiyatı yüzde 1.7 düştü ve bin 208 dolara indi.

Ripple düşüşüne devam etti ve XRP'nin fiyatı yüzde 3.6 düştü ve 35 cent sınırına dayandı.

Açıklanan resmi raklamlara göre, dün yatırımcısını sevindiren Dogecoin ise bugün geriledi. Dogecoin'in fiyatı yüzde 6.7 düşerek 7 centin alt seviyelerine doğru düştü.

KRİPTO PARA YATIRIMCILARI SATIŞ BASKISINA HAZIR OLMALI

Ayrıca ABD’nin en büyük bankaları arasında yer alan JP Morgan’dan Bitcoin yatırımcılarına kritik bir son dakika uyarısı da geldi. JP Morgan analisti Nikolaos Panigirtzoglou’ya göre Bitcoin yatırımcılarının daha fazla satış baskısına hazır olması gerektiği kaydedildi.

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

Kripto para sayısı rekor seviyede!