Kripto Paralar

Yatırımcılar dikkat, uzmanlar açıkladı! Altcoin fiyatları için daha derin düşüşler mi geliyor?

Son zamanlarda Altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite sebebiyle aşırı düşüş gösterdi. Peki bu düşüş devam edecek mi? Altcoin piyasasını neler bekliyor? İşte yanıtı...Son günlerde altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite sebebiyle aşırı düşüş yaşadı

Dünya'da ve Türkiye'de son zamanların en büyük yatırım aracı olan altcoin piyasası için uzmanlardan kritik uyarılar geldi. Son günlerde altcoin fiyatları, kripto para birimi alanındaki volatilite sebebiyle aşırı düşüş yaşadı. Tarihsel verilerin gösterdiklerine göre, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) yüzde 1 düşerse, altcoin’ler yüzde 10 düşme geçme eğilimindedir.

Bu sebeple şimdi Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH’sinin) yüzde 60'ın altında olduğunda, büyük altcoin’ler en yüksek seviyelerinden yüzde 90’ın üzerinde oranlarda geride kalıyor. Peki Altcoin fiyatlarında son durum ne olacak? İşte uzmanların açıklmaları...

ALTCOİN PİYASASINDA SON DURUM NE?

Kriptokoin'de yer alan habere göre, Şu anda, Bitcoin ve Altcoin’lerin çoğunluğu oldukça değişkenlik olması aşağıya doğru büyük bir düşüş hissiyatı gözüküyor. LUNA/UST krizinden hemen önce düşüş trendine giren altcoin endeksi, birkaç gündür düşük destek seviyelerini test ediyordu, fakat mevcut düşüş fiyatı destek bölgesinin altına sürükledi. Ünlü bir analist olan il Capo Of Crypto’ya göre, altcoin’lerin çoğu yüzde 20 ile yüzde 25 oranında daha azalma kaydedebilir.

Uzmanlara göre altcoin’lerin çoğu yüzde 25 daha düşmeye hazırlanırken, indirimli fiyatlarla birikim yapmak için oldukça iyi bir zaman. Böylece, ETH fiyatının biraz sıçraması yaşaması öngörülüyor ve bu da altcoin’lerde önemli bir ivmeye neden olabilir. Ayrıca, bu tokenların alt destekten güçlü bir toparlanma başlatması durumunda, Sahana Vibhute gibi uzmanlar, güçlü bir yükseliş eğilimine girilebileceğini savunuyor.

HANGİ ALTCOİN'LER İZLENMELİ?

Uzmana göre, önümüzdeki süreçte yakından izlenecek altcoin’ler Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Ripple (XRP), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM), Apecoin (APE), Decentraland (MANA), The SandBox (SAND) olarak görülebiliyor. Bu sırada, büyük piyasa değerine sahip altcoin’lerin çoğu hafif düşülerle kırmızı tahtadayken Polkadot (DOY) yüzde 7 yükseldi. Bitcoin ise, 30.000 dolara yakın işlem görüyor.

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin'in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin'de düşüş sürecek mi?

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?