29 / 04 / 2024

Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli!

Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Art Şişli

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Elysium Art Şişli Konutları 26 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Proje "Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli" sloganıyla yükseliyor.



Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Art Şişli Evleri alanları 67,92 metrekare ile 74,87 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Projede konut fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.


Dairelerin 1+1 olarak dizayn edildiği Elysium Art Şişli Rezidans'ta peşin, banka kredili veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Proje "Yatırımın sanatla buluştuğu yer: Elysium Art Şişli"sloganı ile tanıtılıyor. 


Bomonti Elysium Art Şişli resepsiyon, kapalı ve açık havuz, fitness center, sauna, pilates, yoga salonu, playstation odası, yemek ve kutlama odası, vitamin bar, sinema odası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Eski Bira Fabrikası alanında inşa edilen Elysium Art Şişli 'nin 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 2 bin 950 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Elysium Art Şişli satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 350

Web: www.elysiumartsisli.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön