03 / 05 / 2024

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...



27 Mayıs 2014 Salı günü saat 10:00’da  Sapphire Seyir Terası Vista Cafe de yapılacak kahvaltının ardından Residence 26. Kattaki YAVER Holding Ofisi'nde  Uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer"referansları değerli konukları ile paylaşacak. 


Nürnberg, Hamburg, Manchester, Litz ve Çekoslavakya'nın da aralarında bulunduğu 7 noktadaki ofis ve çalışmaları ve üniversite için arsa arayışlarını paylaşacaklar. 


Yönetim Kurulu Başkanı Yaver Demir, Uluslararası Financial Team, İsviçre’den Trafik, Altyapı, Sinyalizasyon Chef Beat Hiller, Avusturya’dan Sağlık ve Mühendislik, Head of Sales Dr. Stefan Zöser ile altı kişilik uluslararası profesyonel ekipte toplantıda yerini alacak. 


Geri Dön