28 / 04 / 2024

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

Firma: YDA Grup

Proje: Park Avenue

YDA Group Park Avenue satış fiyatları 335 bin liradan başlangıç gösteriyor. YDA Group Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor...




Park Avenue  Ankara  Evleri 135 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje YDA Group imzası ile yükseliyor.


YDA Group  Park Avenue  satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. YDA Group Park Avenue satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


1885 adet konuttan meydana gelen Ankara Park Avenue satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


YDA Group Park Avenue projesinin 15 Temmuz 2016 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


YDA Group Park Avenue satış fiyatları 335 bin liradan başlangıç gösteriyor. Park Avenue Ankara evleri 90 bin metrekarelik peyzaj alanı ile dikkat çekiyor.


YDA Group Park Avenue fiyat listesi

YDA Group Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 335 bin lira ile 456 bin lira, 4+1'lerde 408 bin lira ile 558 bin lira arasında değişiyor. Park Avenue Ankara fiyat ları hakkında daha detaylı bilgi almak için Ankara Park Avenue satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Park Avenue projesinde; evcil hayvan habitatı, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, açık hava sineması, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna bulunuyor.


Park Avenue adres:

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue Ankara iletişim:

Tel: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr




projeye sor



Geri Dön