28 / 04 / 2024

YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı YDA Park Avenue projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Peki YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?



Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde yükselen Park Avenue projesinde satışlar devam ediyor.  YDA Group  imzası ile inşa edilen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

Park Avenue projesi üniversite yerleşkesine 10 dakika, Kızılay'a 7-8 dakika, Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika, metronun Hastane ve Macunköy duraklarına 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Ankara Park Avenue Evleri'nde yer alan ortak alanlar arasında buhar odası, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, yürüyüş yolları mevcut. 


YDA Park Avenue'deki 3 oda 1 salon daire fiyatları 350 bin TL ile 550 bin TL, 4 oda 1 salon daire fiyatları ise 410 bin TL ile 625 bin TL arasındaki fiyat seçenekleriylre satılıyor. 


İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleşeceği Park Avenue  Ankara  projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017 yılının Temmuz ayında yapılacak. 


YDA Park Avenue Yenimahalle nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle/ANKARA


YDA Park Avenue iletişim

Telefon:  0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön