02 / 05 / 2024

Park Avenue Ankara nerede?

Park Avenue Ankara nerede?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Konutların satış sürecine devam edilen Park Avenue Ankara nerede sorusuna yanıt olarak Ankara Yenimahalle bölgesi deniliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı proje, YDA Group projesi olarak inşa ediliyor...



Park Avenue  Ankara  nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Ankara Park Avenue sosyal imkanları içerisinde; çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları mevcut. 


Başlangıç fiyatı 340 bin TL olarak belirlenen Park Avenue Ankara nerede sorusuna yanıt olarak Ankara Yenimahalle deniliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Park Avenue Ankara nerede?


Dairelerin satış sürecine devam edilen  Ankara Park Avenue  Residence'ta yer alan daireler; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Toplamda 1,885 adet, ilk etabında ise 977 adet dairenin yer aldığı YDA Park Avenue Residence'ta firma bünyesinde 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Park Avenue Ankara nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön