02 / 05 / 2024

Yellow Medya ile konut projeleri üç boyutlu gezilebilecek!

Yellow Medya ile konut projeleri üç boyutlu gezilebilecek!

Yellow Medyanın bu hizmeti sayesinde, otel, restoran ve AVM gibi işyerlerinin ve konut projelerinin Google Earth üzerinde üç boyutlu olarak gezilebilmesi artık mümkün...



Yerel arama alanında lider Yellow Medya, 3DLocationEarth ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde firmalara benzersiz bir hizmet sunuyor. Bu hizmet, mağazaları, hizmet ve satış noktalarını tüm detayları ile Google Earth üzerinde üç boyutlu olarak internete taşıyarak, firmaların dünyanın her yerinden potansiyel müşterilerle buluşmalarına yardımcı oluyor.

Benzersiz bir görsellik sağlayan çözüm, mekanları Google Earth üzerinde, gerçeğe en yakın üç boyutlu detaylı modelleriyle göstererek, firmalara yeni nesil bir pazarlama ve tanıtım fırsatı sunuyor. Bu benzersiz teknoloji, başta oteller, restoranlar, konut projeleri ve mağazalar olmak üzere tüm firmalar için önemli avantajlar sağlıyor.

 Bu hizmetten yararlanan firmalar, ürün, hizmet ve satış noktalarını, ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona kadar tüm detayları ile her gün milyonlarca kişi tarafından kullanılan Google Earth üzerinde üç boyutlu modellerle sunabiliyorlar. Örneğin, bir turistik otel, şehirdeki konumundan denize olan uzaklığına, sahil ve kumsalından odalarının özelliklerine, sosyal tesislerinden havuzlarına, havalimanı ve otobüs terminali gibi ulaşım noktalarına olan mesafesine ve hatta odalarının manzarasına kadar tesisle ilgili iç ve dış bütün detayları gerçeğe en yakın görüntülerle gösterebiliyor. Otelin üç boyutlu sayfasını ziyaret eden müşteriler istendiği takdirde online rezervasyon bölümüne de yönlendirilebiliyor. Benzer şekilde, konut projesi üreten bir inşaat firması, projesini Google Earth üzerinde üç boyutlu konumlandırarak, sadece bulunduğu bölgedeki değil, dünyanın her yerindeki potansiyel müşterilerini, projenin son hali ve tüm detaylarıyla üç boyutlu olarak gerçek yerinde gezdirebiliyor.

Yellow Medya ve 3DLocationEarth işbirliği sayesinde Yellow Medyanın lokasyon bazlı hizmet yelpazesini genişlettiğini söyleyen Yellow Medya Genel Müdürü Trevor Nadeau, Google Earth üzerinden sunulan bu yeni nesil tanıtım ve pazarlama modeli, firmalar açısından çok önemli avantajlar sağlıyor. Başta turizm, gayrimenkul, eğitim, sağlık, otomotiv, perakende ve AVMler olmak üzere tüm sektörlerde uygulanabilir ve potansiyel müşterilerin dikkatini çekecek benzersiz bir teknolojiye sahip. Yellow Medya olarak firmalara sunduğumuz tüm çözümlerin odağında müşterilerimiz için daha çok müşteri felsefesi yer alıyor. Düşük maliyetlerle hayata geçirilebilen bu yeni nesil çözüm de firmaları internette üçüncü boyuta taşıyarak müşterileri ile buluşmalarını kolaylaştırıyor. 3DLocationEarthün üç boyutlu mekanlar oluşturma alanındaki uzmanlığını Yellow Medyanın yerel aramadaki uzmanlığı ile birleştirerek müşterilerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz diye konuştu.  

3DLocationEarth Genel Müdürü Aybars Görpe ise, iki şirket arasındaki işbirliğinden doğan hizmet modelinin dünyada bir ilk olduğunun altını çizerek, Üçüncü boyutun günden güne artan bir şekilde önem kazandığı günümüzde, firmalar bu konuda ihtiyaç duyacakları çözümleri tek bir noktadan, hızlı, etkin ve sorunsuz olarak alabilecekler dedi.

Lokasyon bazlı çözümleri kapsamında firmaların markalı zengin içeriklerini yöneterek potansiyel müşterilerin firmalara ulaşmalarını kolaylaştıran Yellow Medya, bu çözümle birlikte POI olarak da bilinen ihtiyaç noktası yönetimi çözümleri yelpazesini farklı bir boyuta taşımış oldu.

Yellow Medya hakkında:

Yellow Medya, yerel aramada dünyanın en güvenilir markasının Türkiye temsilcisi Turkey Yellow Pagesin çatısı altında, Dubai merkezli Al Wahda-Express firmasının iştiraki olarak faaliyet göstermektedir. Yellow Medya, işletmelerin satış artırıcı faaliyetlerine ve marka iletişimine yönelik güncel teknolojilerin tüm getirilerinden yararlanılan çözümler sunmaktadır. Bu çözümlerden Yellow.com.tr, Türkiyenin en güvenilir, en doğru ve en çok ziyaret edilen online ve mobil firma rehberi olarak öne çıkıyor. 620 kategoride 670 binden fazla işletmenin tüm güncel iletişim bilgilerinin Türkçe ve İngilizce olarak ücretsiz listelendiği Yellow.com.tr, her ay 3 milyondan fazla kullanıcı tarafından ziyaret ediliyor. Yellow Medya  firmalara ayrıca, coğrafi konumlandırma, haritalarda ve navigasyon cihazlarında markalı içerik yönetimi, online ve mobil reklam çözümleri,  doğal arama sonucu optimizasyonu uzmanlığı ile üretilmiş online ve mobil sitelerin oluşturulması, reklamverenlere yönelik %100 performansa dayalı ödeme sistemlerinin geliştirilmesi, mobil uygulamaların tasarlanması ve pazarlama/reklam istatistiklerinin takip edilmesi konularında da özel hizmet veriyor.

www.yellowmedya.com  www.yellow.com.tr


Geri Dön