27 / 04 / 2024

YEM'in EKODesign Konferansı, 14-15 Nisan tarihleri arasında!

YEM'in EKODesign Konferansı, 14-15 Nisan tarihleri arasında!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl dördüncüsü organize edilen EKODesign Konferansında, yeşil binalar ve kentler  konusunda uzman dünyaca ünlü yerli ve yabancı isimler ağırlanacak



Yapı sektörünün Yeşil Zirvesi EKODesign Konferansı, bu yıl 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl dördüncüsü organize edilen EKODesign Konferansında, yeşil binalar ve kentler  konusunda uzman dünyaca ünlü yerli yabancı konuşmacılar tarafından sektörün gündemine taşınacak.

Konferans kapsamında 15 Nisan 2011 tarihinde işlenecek konulardan biri de yeşil bir dünya için 'sürdürülebilir tasarım' olacak. Konuya ilgi duyan ve bu alanda kendilerine yol haritası oluşturmak isteyen sınırlı sayıda sektör profesyoneli için bu yıl ilk kez 'yeşil bina tasarımı için yol haritası' başlıklı özel bir workshop da düzenlenecek. Konferans, her yıl olduğu gibi bu yıl da, YAPI dergisi tarafından yayına hazırlanan 'Yapıda Ekoloji' ekiyle bu alanda kalıcı bir kaynak oluşturulmasına katkıda bulunulacak.


Geri Dön