28 / 04 / 2024

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışta! Ford Fiesta fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışta! Ford Fiesta fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yeni Ford Fiesta Türkiye'de satışa sunuldu ve Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Yeni Fiesta’nın Eko, Normal ve Spor sürüş modu seçenekleri bulunuyor. Yeni Fiesta EcoBoost hibrit, 12,3 inç dijital gösterge aracılığıyla hibrit sistemin ne kadar elektrik gücü ürettiğini belirtir. Konfor paketinde arka park sensörü, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile sürücü ve ön yolcu bel desteği bulunuyor. Teknoloji paketinde ise ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam, kablosuz şarj ünitesi, gelişmiş otomatik park sistemi, ön park sensörü ve kapı kenar koruması bulunuyor. Fiesta, 75 PS güç ve 105 Nm tork üreten 1.1 litre motor 5 ileri manuel şanzıman ve 125 PS güç ve 180 Nm tork üreten 1.0 litre mHEV EcoBoost 7 ileri şanzıman seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. 

Yeni Ford Fiesta Türkiye de satışta! Ford Fiesta fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Yeni Ford Fiesta, LED farlarıyla geceleri ya da görüş mesafesinin az olduğu alanlarda sürüşü daha güvenli ve daha az zahmetli hale getiriyor. LED gündüz farları standart olarak Yeni Fiesta'da sunulurken, üst seri modellerde LED arka lambalar da bulunuyor. Yeni Ford Fiesta'nın Pasifik Mavi, Buz Beyazı, Manyetik Gri, Büyüleyici Yeşil, Spor Kırmızı, Aytozu Gri ve Akik Siyah olmak üzere 7 farklı renk seçeneği bulunuyor. 

Yeni Ford Fiesta Türkiye de satışta! Ford Fiesta fiyatları kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fiesta tüm koltuklar dik konumdayken 5 kişilik oturma alanı ve 292 litre bagaj alanı sunabiliyor. Yeni Fiesta'da çelik spor pedallar, Fiesta logolu bagaj bölmesi tablası yer alıyor. Yeni Fiesta, 15 inç çelik jant, 16 inç alüminyum jant, 16 inç alüminyum alaşım jant ve 18 inç alüminyum alaşım jant seçenekleriyle sunuluyor. 

Yeni Ford Fiesta Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. Yeni Ford Fiesta kaç lira? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön