29 / 04 / 2024

Yeni Gimat GYO'nun konsolidasyon yükümlülüğü sona erdi!

Yeni Gimat GYO'nun konsolidasyon yükümlülüğü sona erdi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Anadolu Gayrimenkul Yönetimi ile birleşmesi sonrasında konsolidasyon yükümlülüğü sona erdi. 



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) konsolidasyon yükümlülüğünün sona ermesi hakkında açıklama yaptı.


Yeni Gimat GYO'nun 14 Kasım 2017 tarihi itibariyle bağlı ortaklığı Anadolu Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. ile birleşmesi neticesinde konsolide mali tablo düzenlenme yükümlülüğü ortadan kalktı. 31 Aralık 2017 tarihli mali tabloları da dahil olmak üzere  bundan sonra sadece bireysel mali tablo düzenlenecek ve KAP'ta sadece bireysel mali tablolar duyurulacak. 


Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 14.11.2017 tarihi itibariyle bağlı ortaklığı Anadolu Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. ile birleşmesi neticesinde konsolide mali tablo düzenlenme yükümlülüğümüz ortadan kalkmış bulunmaktadır.  31.12.2017 tarihli mali tablolarımız da dahil olmak üzere  bundan sonra sadece bireysel mali tablo düzenlenecek ve KAP'ta sadece bireysel mali tablolar duyurulacaktır. 

 


Geri Dön