18 / 05 / 2024

Yeni İnci'den yangın açıklaması: Maaşlar yanmadı, üretimde aksama yok!

Yeni İnci'den yangın açıklaması: Maaşlar yanmadı, üretimde aksama yok!

Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, Bayrampaşa'daki fabrikalarında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında bir takım bilgilerin yanlış aksadığına dikkat çekerek bir açıklama yayınladı



Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, Bayrampaşa'daki fabrikalarında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında bir takım bilgilerin yanlış aksadığına dikkat çekerek bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

2 Mart 2012 Cuma akşamı saat 19:00’da Bayrampaşa’da bulunan fabrikamızda çıkan yangınla ilgili yapılan haber yansımalarına ilişkin sizleri bilgilendirmek isterim.

Öncelikle belirtmek isterim ki panik yapılacak bir durum söz konusu değil. Ne fabrikamız kül oldu ne de işçilerimizin maaşları yandı. Sizler de taktir edersiniz ki kurumsal firmalar işçi maaşlarını şirket kasalarında değil, bankalarda muhafaza ederler.

Bir süredir yeni fabrikamıza taşınma çalışmalarımız devam ediyor. Yangın, diğer fabrikamıza taşınma esnasında başladı. Yangının neden çıktığı ilgili birimler tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Ancak buradan özellikle bazı sorulara açıklama getirmek isterim. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle en kısa zamanda söndürüldü. Fabrikamız kül olmadığı gibi, çalışanlarımızın maaşları da yanmadı. Kazada, o akşam mesaiye kalan 100’e yakın çalışanımızın burnu dahi kanamadı. Ürünlerimizin yandığı bilgileri de doğruları yansıtmamaktadır. Yönetim katında çıkan yangın, diğer birimlerimize sıçramadan önlem alındı. 1 ay gibi kısa bir sürede yönetim katındaki hasarımızı gidereceğiz. Satışlarımızda ve imalatımızda da herhangi bir kayıp bulunmuyor. Üretimimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Kurum itibarımızın korunması amacıyla bizlerle birlikte hareket ederek vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim.

 


Geri Dön