20 / 05 / 2024

Yeni Levent Modern projesi 60 aya varan vade fırsatıyla satışta!

Yeni Levent Modern projesi 60 aya varan vade fırsatıyla satışta!

Firma: Dap Yapı

Proje: DAP Levent

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinin ikinci etabı olan Yeni Levent Modern, 60 aya varan vade fırsatıyla satışta.



DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinin yeni etabı Yeni Levent Modern, satışa çıktı. 

Yeni Levent projesinde 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı tipte konutlar yer alıyor.  Toplam 967 adet konutun yer aldığı proje yatay mimari anlayışı ile yükseliyor.Projenin yüzde 80'i tamamlanmış olup teslimlerin Mart 2025'te yapılması planlanıyor 

Yeni Levent, hem doğadan hem de İstanbul’un köklü semtlerinden biri olan Levent’in tarihinden ilham alıyor. DAP Gayrimenkul Geliştirme yeni dünyanın örnek yaşam alanı olarak öne çıkan ve kent- doğa ayrımını ortadan kaldıran Yeni Levent’te ev sahibi olmak isteyenler için  ödeme kolaylığı bulunuyor. Yüzde 40 peşin ödemelerde 18 ay vade ve 60 ay vade  1,61 faiz fırsatı sunuluyor. 

Yeni Levent projesi, toplam 103 bin 500 metrekare arsa içinde, 53 bin 500 metrekarelik konut ve içerisinde okul da bulunan 50 bin metrekarelik koru alanı bulunuyor.

Yeni Levent Modern projesi 60 aya varan vade fırsatıyla satışta!

YENİ LEVENT MODERN SOSYAL ALANLAR NELER?

Geniş bahçe, teras ve balkonları, yüksek tavanlı salonları, sosyal donatı alanlarının yer aldığı projede, aynı zamanda, iş, yaşam, kültür-sanat ve eğitim kurumlarına olan yakınlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

YENİ LEVENT PROJESİ NEREDE?

Proje, karayoluyla İstanbul’u birleştiren iki köprüye yakınlığı ve hemen önünde yer alan metro durağı sayesinde, alternatifi bol bir ulaşım imkânı da sunuyor. Yeni Levent; Etiler Beşiktaş aksının yanı başında Büyükdere Caddesi ile Boğaz hattının merkezinde konumlanıyor.

DAP YAPI YENİ LEVENT MODERN PROJESİNDE DAİRE FİYATLARI!

Yeni Levent projesinde daire fiyatları 16  milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede ödeme kolaylığı olarak yüzde 40 peşin, 60 aya varan vade fırsatı bulunuyor. 

WEB: https://dapyapi.com.tr/yeni-levent

TEL: 444 9 327

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

projeye sor



Geri Dön