01 / 05 / 2024

Yeni Renault Clio'ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

Yeni Renault Clio'ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

Yeni Renault Clio, yenilenen donanım ve dizaynı özellikleriyle satışa çıkarılıyor. Bu ay açıklanan fiyatlara göre Yeni Renault Clio'ya zam gelmedi. Peki, Yeni Renault Clio ne kadari kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...



Bursa OYAK Renault fabrikalarında üretilen Yeni Renault Clio, Türkiye'de satışa çıktı. Araba almak isteyenler tarafından merakla takip edilen Yeni Renault Clio'nun yeni fiyatları açıklandı. Son açıklanan fiyat listesine göre rakamlar eylül ayı fiyatları ile aynı. İşte Yeni Renault Clio özellikleri ve fiyat listesi...

Yeni Renault Clio ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

YENİ RENAULT CLIO ÖZELLİKLERİ 

Şirket tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamaya göre, Yeni Clio, etkileyici far imzası, sportif esprit alpine donanım opsiyonu ve dijital ön konsoluyla birlikte müşterilerin beğenisine çıkarıldı.

Bugüne kadar dünya çapında 16 milyon adet satış gerçekleştiren Renault Clio dünya genelinde en çok satanlar arasında yerini alırken, Avrupa'da ve Türkiye'de 'Yılın Otomobili' ödüllerine layık görüldü. 

Türkiye, dünyada en fazla Clio satılan 2’nci ülke olurken, bugüne kadar 600 binden fazla satış yaptı. Bursa OYAK Renault Fabrikaları'nda 4,2 milyon adetlik üretimi geçen araç, B-HB segmentinde satılan her iki otomobilden biri olarak dikkat çekiyor.

Yeni Renault Clio ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

YENİ RENAULT CLIO TÜRKİYE'DE!

Renault Clio, yeni stili ile birlikte daha çekici ve zarif olarak ön plana çıkıyor. İç mekân, seçkin ve şık mimarisiyle Renault’un yeni dizayn dilini ilk defa yorumluyor. Far imzası ile yeni ve Renault kimliğini yansıtıyor. Gergin, verimli ve kesin çizgiler, otomobile daha çekici bir karakter kazandırıyor.

Yeni döşemeler ve biyolojik kaynaklı malzemeler ile iç dizaynda yapılan yenilikler Renault Clio'yu güncel bir araç haline getiriyor. Bunun yanı sıra, kabindeki ve kalitesini tecrübesi önemli ölçüde artırıyor. Sportif ve şık Esprit Alpine donanım seviyesi bir yandan iç ve bir yandan da dış tasarım olarak yeni Renault Clio dönemini en iyi biçimde özetliyor.

Yeni Renault Clio ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa sunuldu. Eylül ayında, Equilibre versiyonu 826 bin 900 liradan başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 liralık fiyatıyla satışa sunuldu.

2 çeşit motor seçeneği olan Techno Esprit Alpine donanımın TCe 90 hp x-tronic versiyonu 1 milyon 23 bin 900 liradan, e-Tech full hybrid 145 hp versiyonu ise 1 milyon 248 bin 900 liradan satıldı. Ekim ayı fiyat listesini yayımlayan şirkette güncel fiyatlar şu şekilde:

Yeni Renault Clio ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

YENİ CLIO EKİM 2023 FİYAT LİSTESİ

equilibre 1.0 SCe 65 hp: 826.900 TL
equilibre 1.0 TCe x-tronic 90 hp: 921.900 TL
evolution 1.0 TCe x-tronic 90 hp: 959.900 TL
techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp: 1.023.900 TL
techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145hp: 1.248.900 TL

Ayrıntılar için: https://www.renault.com.tr/

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Atakan Konakları'nda teslimler yıl sonunda! 

Tüp fiyatları bir anda zamlandı! İşte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz mutfak tüp fiyatları


Geri Dön