15 / 05 / 2024

Yeni Sosyal Konut Kampanyası için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Yeni Sosyal Konut Kampanyası için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirliye yönelik olarak başlatılan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sosyal Konut Projesi sonrasında milyonlarca kişi şimdi   Orta Gelir Grubu Sosyal Konut Kampanyası ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor.



ORTA VE ORTA GELİR GRUBUNUN ÜZERİNİ KAPSAYACAK

Yaptığı açıklamada yılda 600 bin konut üretildiğini dile getiren Bakan Murat Kurum, bunun yüzde 15-20'lik kısmının bu kapsama girdiğini, dolayısıyla yaklaşık 100 bin konutun kampanyaya gireceğini belirtti. Bakan Murat Kurum 81 şehirde orta ve orta gelir grubu üzerindeki vatandaşları kapsayacak bir kampanya olacağına da değindi.

Yeni Sosyal Konut Kampanyası için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

"ÜRETİMİ SÜREN KONUT ŞİRKETLERİ DAHİL OLABİLECEK"

Sabah'ta yer alan habere göre, yaptığı açıklamada finansman boyutu için çalışmaların netleşmediğini fakat bankalarla görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Murat Kurum, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile görüştüklerini ve beraber çalıştıklarını kaydederek, bu kampanyanın mevcut yeni konut üretimi konusunda destekleyici olacağını söyledi.

Bakan Kurum ayrıca yaptığı açıklamada Türkiye'de üretimi devam eden konut şirketlerinin bu kampanyaya dahil olabileceğini da dile getirdi.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Bunu yapmayan yandı!


Geri Dön