Kent Haberleri

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika! En düşük emekli maaşı kaç TL olacak?  

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli zammı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Enflasyon oranlarının belli olmasıyla beraber memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" demişti

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli zammındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca emekli tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli zammı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Enflasyon oranlarının belli olmasıyla beraber memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" demişti.

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile zam oranı netlik kazanmış oldu. 

İşte 2023 yeni ve zamlı en düşük emekli maaşı hakkında güncel bilgiler...

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan gelen son dakika açıklamaları ile refah payı hariç SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranları da tek tek belli oldu. 

Habertürk'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesinde emekli maaşlarına kademeli artış yapılacağını belirtmişti. Verilen detaylara göre, Haziran ayı enflasyon verileri ile 6 aylık enflasyon farkı netlik kazanırken en düşük emekli maaşının ne kadar olacağına ilişkin araştırmalar da gündemdeki yerini aldı.

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...

Yeni ve zamlı en düşük emekli maaşında son dakika... En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Hemen bakın...


HAZİRAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre tüketici fiyat endeksi (TÜFE) haziran ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 38.21, bir önceki aya göre de yüzde 3.92 yükseliş gösterdi. Ayrıca 6 aylık enflasyon yüzde 19.77 şeklinde olurken 12 ortalamalara göre enflasyon yüzde 59.95 şeklinde gerçekleşti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI 

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli maaşı konusunda kritik açıklamalar yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ VE ZAMLI EMEKLİ MAAŞINDA SON DAKİKA

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, en düşük emekli maaşı yapılan son yasal düzenlemeyle beraber 7 bin 500 Türk Lirası olarak belirlenmişti. TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur maaşlarına ve emekli aylıklarına refah payı hariç yapılacak zam oranları da belli oldu. Memur maaşları ve emekli memur aylıkları Temmuz'da yüzde 17,55, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıkları ise yüzde 19,77 oranında artacak.

Paylaşılan detaylara göre, en düşük emekli maaşı tutarının 10 bin Türk Lirası civarında olması bekleniyor.

Aile Destek Paketi programı yerine vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı Temmuz 2023 kime verilecek? Hemen bakın

TOKİ'den 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatı! Başvurular işte bu tarihte başlıyor! Hemen bakın!

Hangi memur kaç para maaş alacak? İşte kalem kalem zamlı doktor polis, öğretmen, hemşire, avukat, kaymakam maaşları!