29 / 04 / 2024

Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique!

Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Helenium Boutique Evleri 148 adet konuttan oluşuyor. Proje "Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique" sloganıyla yükseliyor.



Kurtköy  Helenium Boutique  Evleri 'nde peşinatsız ve faizsiz konut sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 35 peşinatta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.


Pendik Helenium Boutique projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerinden meydana geliyor. Proje "Yeni yılın beklenen projesi geldi: Helenium Boutique" konsepti ile tanıtılıyor.


Başarır İnşaat imzası ile yükselen Helenium Boutique Residence 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 179 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Başarır Helenium Boutique Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve spor alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Helenium Boutique Rezidans nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique Kurtköy Evleri iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön