03 / 05 / 2024

Yenimahalle üstyapı çalışmalarıyla renk değiştiriyor!

Yenimahalle üstyapı çalışmalarıyla renk değiştiriyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, 2009 yılındanbu yana milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandırarak ilçenin renk değiştirmesini sağladı..



Yenimahalle'yi geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken bir taraftan da altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. 

Üstyapıda 2009 yılından bugüne kadar 1 milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandıran belediye, Yenimahallelilere nefes aldırdı. Hizmete açılan parklar, vatandaşların ve özellikle de çocukların buluşma mekânı oldu. 


Yenimahalle Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları ise takdir topladı. 

Belediye, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bin 92 gecekondunun yerine 3 bin 500 konut, Macun Mahallesi'nde 408 konut ve Ramuklar Mahallesinde ise 422 konut inşa etti. 


İlçedeki mahallelerde yapılan altyapı hizmetleriyle Yenimahalle adeta yeniden doğdu. Yol yapım, asfaltlama, kaldırım çalışmalarıyla mahalleler tozdan ve çamurdan kurtuldu. 2009 yılından bugüne yaklaşık 4 milyon metrekare yol yapan belediye, 761 bin 794 ton ise asfalt döşedi. (Başkent)


Ankara Başkent


Geri Dön