28 / 04 / 2024

yeni mahalle kentsel dönüşüm

yeni mahalle kentsel dönüşüm

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Yeni mahalle dönüşüyor!

Canik Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda modem bir yaşam alam inşa edilecek

Yeni Mahalle kentsel dönüşüm projesinde kamulaştırma çalışmaları sürüyor!

Kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı'nı gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de Yeni Mahalle'de yeni bir yaşam alanının çalışmalarını yürütüyor. Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Yenimahalle üstyapı çalışmalarıyla renk değiştiriyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, 2009 yılındanbu yana milyon 500 bin metrekare yeşil alanı ilçeye kazandırarak ilçenin renk değiştirmesini sağladı..

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

yeni mahalle kentsel dönüşüm Haberi

yeni mahalle kentsel dönüşüm

Kuzey Yıldızı ve Mavi-Yeşil Kent projelerinin ardından Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm çalışmasına imza atan Canik Belediyesi, dönüşümü aralıksız sürdürüyor. Toplam 388 dönüm alanda Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan 2 bin 688 konutluk Kuzey Yıldızı ve 600 konutluk Mavi-Yeşil Projeleri ile dönüşümde öncü olan belediye, Yeni Mahalle'de başlattı kentsel dönüşüm çalışması kapsamında eski binaları yıktı.

ESKİ BİNALAR YIKILIYOR 

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşaa edilecek. Proje kapsamında, dönüşüm alanı içerisinde bulunan yaklaşık 200 binanın yıkımı gerçekleştiriliyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Mahalle'de uygulanan kentsel dönüşüm projesi ile Canik'in şehircilikte marka haline geleceğini ve Emlak Konut tarafından taslak projeleri hazırlanan Yeni Mahalle'nin, proje...