16 / 05 / 2024

Yenişehir Evleri'nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

Yenişehir Evleri'nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

'THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar, ödeme planı nasıl?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...



Bakanlıktan konuya ilişkin gelen açıklamada, Emlak Konut GYO ve THY'nin, İstanbul Havalimanı yakınında ilk konutunu alacak vatandaşlara yönelik hayata geçireceği  "Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesinin kura başvurularının başladığı ifade edildi. 

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi çerçevesinde, kampanyaya yalnızca ilk evini alacak vatandaşlar başvuruda bulunabilecek ve başvuru ücreti olarak 1.000 lira alınacak. 

Başvurular "www.emlakkonut.com.tr" adresi üzerinden 2 Haziran 2023 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. 

Yenişehir Evleri nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

Katılım şartlarına sahip olan başvuru sahipleri, kura çekimi ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan aylık taksitlerle konut sahibi olabilecek. Ödemeler de Emlak Konut'un ödeme sistemi ile Emlak Konut GYO'ya gerçekleştirilecek. 

"Yenişehir Evleri Arnavutköy" projesine başvuruda bulunabilmek için İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı evinin bulunmaması, son 1 senede tapu devrinin yapılmamış olması şartları aranıyor. Proje çerçevesinde ev sahibi olanlari mücbir sebepler dışında 5 sene süreyle satış ilkemi gerçekleştiremeyecek. 

Yenişehir Evleri nde başvurular başladı! THY ve Emlak Konut GYO projesi başvuru ekranı 2023!

"İlk Evim, İlk İşyerim" projesinde olduğu gibi bu kampanyada da gençlere özel yüzde 20 kontenjan ayrılıyor. Toplam konut sayısı üzerinden engelliler ile şehit ve gazi yakınları için de yüzde 5 kontenjan ayrıldığı belirtildi. 

Ayrıca 18-30 yaşlarındaki gençlerin projeden konut alabilmek için gelir şartına sahip olması gerekmeyecek. 

Ayrıntılı bilgiye "emlakkonut.com.tr" adresinden ve "444 36 55" telefon numarasından erişilebiliyor. 

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı: İslam Memiş resmen uyardı! Dolar yükselir mi? Rakamlar tek tek geldi

Altın fiyatlarında son dakika: 1 gram altın ne kadar? Çeyrek kaç TL oldu? 21 Mayıs 2023

Benzine Salı günü tam bu kadar zam geliyor! Sürücüler şimdi bu rakama bakın! Akaryakıtta zam furyası!


Geri Dön