29 / 04 / 2024

Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte!

Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje "Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte" sloganıyla tanıtılıyor.



Toskana Orizzonte villa fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 3 ile 7 oda arasında değişen farklı konut seçeneklerinden meydana geliyor. 


Büyükçekmece  Toskana Orizzonte  Evleri'nin ilk etabı bu yıl eylül ayında teslim edilecek. Projede 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılı Haziran ayında yapılması öngörülüyor.


Emaar ve Arıkan Yapı imzası ile Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Proje "Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte" sloganıyla yükseliyor.


Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre,  Atatürk Havalimanı’na ise 21 kilometre mesafede bulunan Toskana Orizzonte Evleri 450 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Toskana Orizzonte ortak kullanım alanları arasında; yürüyüş ve jogging parkurları, SPA ve güzellik merkezi, basketbol ve voleybol sahaları, squash ve padel kortları, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, kids gym, açık tenis yer alıyor. 


Toskana Orizzonte Villaları iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön