04 / 05 / 2024

Yeşil GYO, yeni ismini tescil ettirdi!

Yeşil GYO, yeni ismini tescil ettirdi!

2010 yılı sonunda Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama ile birleşen Y&Y GYO, bundan sonra faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek. Unvan değişikliğinin tescili İstanbul Ticaret Sicili Memurluğuna yaptırıldı



2010 yılı sonunda Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama ile birleşen Y&Y GYO, bundan sonra faaliy etlerine Yeşil GYO olarak devam edecek. Unvan değişikliğinin tescili İstanbul Ticaret Sicili Memurluğuna yaptırıldı.
Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Y&Y GYO)nin Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Şyi devralma suretiyle SPK tarafından onaylanan birleşme sonrasında Y&Y GYO, 14 bin konutluk Innovia projesini portföyüne katarak faaliyetlerine devam e decek.

Y&Y GYOnun olağan genel kurulunda şirketin isminin Yeşil GYO olarak değiştirilmesi kararı alın ırken Yeşil isminin bilinirliğinden yararlanmak ve borsada yatırımcılarına kendini daha rahat ifade edebilmek adına alınan isim değişikliği kararı ile Y&Y GYO bundan sonra faaliyetlerine Yeşil GYO olarak devam edecek. Şirketin genel kurulunda alınan bir diğer karar ise Yeşil GYOnun Genel Müdürlüğü görevine Işık Gökkayanın devam etmesine, Genel Müdür Yardımcılığına Ahmet Alga, Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına da Mesut Hurielin atanması oldu.
Bu değişikliğin şirkete olumlu bir yansıması olmasını beklediklerini kaydeden Yeşil GYO Genel Müdür ü Işık Gökkaya, Y&Y GYOnun isminin Yeşil GYO olarak değişmesi ile birlikte şirketin logosu başta olmak üzere tüm kurumsal anlayışı da yenilenecek diye konuştu.


Geri Dön