03 / 05 / 2024

Yeşil İnşaat, 2010'da 3 projede orta gelire yönelecek

Yeşil İnşaat, 2010'da 3 projede orta gelire yönelecek

Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Zekeriyaköy, Kartal ve Topkapı'da 3 yeni proje planladıklarını kaydetti



Yüksek gelir gruplarının artık konuta doyduğunu söyleyen Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, “Artık Türkiye'nin büyük bir kısmını ifade eden orta gelir grubuna yönelik uygun fiyat ve ödeme koşullarını sunan firmalar tercih edilecek” dedi.

‘Ulaşım imkanlarının geliştiği yerler önem kazanacak' Yeşil, Zekeriyaköy'de ve Kartal'da yeni konut projeleri ile Topkapı'da ikinci bir plaza projesine de başlamayı planladıklarını söyledi. Yeni yapılacak projelerin bulunduğu lokasyonların metro, metrobüs gibi ulaşım imkanlarının artık daha da önem kazandığını söyleyen Yeşil, “Bugün için konut edinmek isteyenlerin şehre uzak olarak nitelendirdikleri ve alan büyüklüğü avantajı sebebiyle sosyal imkanlar -yeşil alanlar bakımından zengin projeler, ulaşım imkanlarının oluşması ve gelişmesi sayesinde uzak olmaktan çıkıp çok değerlenecek” dedi.

Yeşil, ulaşım imkanları gelişecek olan lokasyonlardan konut almayı tavsiye etti. Yeşil ayrıca büyük çaptaki sosyal alanları gelişmiş projeler için talebin çok olduğunu da belirterek 2010'un konut açısından fırsatlar barındıracağını söyledi.

Innovia'nın yüzde 13'ünü yabancılar aldı

BEYLİKDÜZÜ'nde yaptıkları 5 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia projesinin yabancı yatırımcılar ve Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen yabancılar tarafından ilgi gördüğünü söyleyen Yeşil, projenin yüzde 13'ünün yabancı yatırımcı ve tüketicilere satıldığını da sözlerine ekledi.
Sabah Emlak


Geri Dön