28 / 04 / 2024

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği yeni binası açıldı!

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği yeni binası açıldı!

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Yeni Dernek Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı. Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Açılış Törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çok sayıda Muhtarlar ve Vatandaşlar Katıldı.



Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Yeni Dernek Binası Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.


Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Açılış Törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Başkanı Selahattin Gürkan,Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Orhan Özbey, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Siyasi Parti Milletvekili Adayları STK Temsilcileri Çok Sayıda Muhtarlar ve Vatandaşlar Katıldı.


Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz Açılış Konuşmasında şu ifadeleri yer verdi; Malatya Büyükşehir Belediyesinden Yeşilyurt Muhtarlar Derneği için yer talebimiz oldu. Büyükşehir Belediyesi yer talabimizi karşılayarak yeni dernek binamızı temin etti. Bu günşallah açılışını yapaçağımız Yeni Dernek Binamızın Başta Büyükşehir belediye başkanımız, Battalgazi Belediye Başkanımız Yeşilyurt belediye başkanımız, olmak üzere Muhtarlarıma ve siz değerli dostlarımızın bizleri yanlız bırakmayıp açılış törenimize katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Dedi


Malatya Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Çakır İse Yaptığı açıklamada şunları söyledi ; Muhtarlarımızın böyle bir araya gelmesi dayanışma içinde olması çok önemli biz diyoruz muhtarlarımız ayrılmasın çünkü son zamanlarda birkaç derneğimiz kuruldu. Tabi inanıyorum böyle dernekleşmenizi toplumun örgütleşmesini anlamında yapılan çalışmalar anlamında bilgi paylaşma anlamında çok önemli olduğuna inanıyorum. Yine Demokrasimizin çekirdeğinden yerel yönetimin çekirdeği olarak muhtarlarımızı görüyoruz. Sahada bize halkla aramızda köprü vazifesi görüyorlar.

Bu açıdan her zaman muhtarlarımızı önemsiyoruz bundan sonrada önemseyeceğimizde özellikle ifade ediyorum. Dolayısıyla gittiğimiz her yerde kırsal vadilerimizde merkeze kadar ilk uğradığımız muhtarlarımız bilgi aldığımız mahallelerin sorunlarını dinlediğimiz muhtarlarımız biz muhtarlarımızla bütün programlarda beraberiz. Sağ olsunlar bizim düzenlediğimiz programlarda hiç yalnız bırakmadılar bizlerde mümkün olduğu kadara muhtarlarımızı yalnız bırakmadık her türlü programların da her türlü projelerinde yer almaya çalışıyoruz. Yeşilyurt Muhtarlar Derneğimizin yer talebi olmuştur onu karşıladık bu günde birlikte açılışını yapıyoruz: İnşallah bütün muhtarlarımızın birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapmayı Allah nasip etsin diyorum. Dedi.



Malatya Çağdaş


Geri Dön