13 / 05 / 2024

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yıldızı Aref bunu yapamadı!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yıldızı Aref bunu yapamadı!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi 'nin 2011 iletişim kampanyası yayına başladı, kampanyada sıra dışı gösterileriyle ünlenen Aref Ghafouri rol alıyor.   Capatect Isı Yalıtım Sistemi 'nin yeni reklam filmi Ali Taran imzası taşıyor....



Isı yalıtımında tecrübe, teknoloji, uzmanlık ve güven anlamına gelen Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemi 'nin iletişim çalışmaları 2011 yılında da hızla devam ediyor. Capatect Isı Yalıtım Sistemi; reklam filmi için Yetenek Sizsiniz Türkiye 'deki sıra dışı gösterileriyle ünlenen Aref Ghafouri ile anlaştı.  

Isı yalıtım tercihinin bir kere yapıldığını ve bu seçimde dikkate alınması gereken tecrübe, teknoloji, uzmanlık ve güvenin öneminin anlatıldığı Capatect Isı Yalıtım Sistemi 'nin yeni reklam filmi Ali Taran imzası taşıyor.

Isı yalıtımının dört mevsim boyunca sağladığı tasarrufu   “ısı yalıtım ekonomisi ”   olarak vurgulayan Capatect Isı Yalıtım Sistemi reklam filminin yönetmenliğini Cemal Alpan, görüntü yönetmenliğini ise Simon Coull üstlendi. Aref 'in “binayı yok etmeyi deneyebilirim ama Capatect Isı Yalıtım Sistemi 'nin yaptığını ben yapamam diyerek ısı yalıtımının sağladığı tasarrufa esprili bir şekilde dikkat çektiği reklam filmi çekimleri, Orion stüdyolarında gerçekleştirildi.

Mart ayında televizyonlarda ve radyolarda yayınlanmaya başlayan Filli Boya reklam Capatect Isı Yalıtım Sistemi filmleri Filli Boya 'nın web sitesi www.filliboya.com.tr adresinden de izlenebiliyor.

 


Geri Dön