28 / 04 / 2024

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 



Ticari hayattaki yılların tecrübesini hayata geçiren Yıldırım Grup Ankara’nın güneyinden kuzeyine bir çok inşaat projesine imza atıyor.

 

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

 

Yıldırım Grup kurucusu Zafer Yıldırım; Yıldırım kent Gülyazısı Sitesi, Eymir Konutları 1. ve 2. Etap, Beyaz Evler,  Ankara  Barosu Sosyal Tesisleri, Gökkuşağı Konutları, Mogan Park Evleri, Gölbaşı Ticaret Merkezi, Yıldırım Sera Studio Evleri, Cevizlipark Konutları, Beytepe Beyterrace Konutları gibi önemli projeler ile yılların başarısını sürdürüyor.


Yıldırım Kule projesiyle ticaretteki 50. yılını tamamlayan Yıldırım Ailesi, Başkent’te adından söz ettirmeye devam ediyor.


Stil Sahibi Yıldırım Kule…

İç bükey eğime sahip Yıldırım Kule projesi hakkında detaylar veren Zafer Yıldırım, “Biz Yıldırım Kule’yi inşa ederken kendi iş yerimiz için ne ihtiyacımız varsa bunun fazlasını karşılayacak şekilde bir proje detaylandırması yaptık. 130 metre yüksekliğinde olan kulemiz rüzgâr ve dış sesten çok etkileneceği için, yalıtımı 3 farklı aşamada gerçekleştirerek sessizlik ve huzuru temel aldık. Havalandırma sistemi, güvenlik, otopark sayısı, kat yüksekliği, konum, sanat galerisi, toplantı salonları ile farklıysan fark edilirsin dedik ve kulemizi sizlerin beğenisine sunduk’’.

 

"Beyterrace ile yenilikçi yaklaşım"

 

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

 

Beyterrace projesi Beytepe’de 12 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 4 bloktan oluşan proje yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratıyor.
 
Toplamda 36 daireden meydana gelen butik projede 2+1,3+1,4+1, 5+1 normal daire, 6+1,7+1 bahçe dubleksi ve 5+1 dubleks seçenekleri 122 m2 ve 502 m2 arasında çeşitlilik gösteriyor. 

Projenin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Fertaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Beyterrace Ankara'nın konut projeleri içerisinde 7000 m2 peyzaj alanıyla her kesimin dikkatini çekti. Sosyal donatı içinde; çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonuna yer verdik.7/24 güvenlik ve kapalı otopark detaylarımızla bütünlüğü tamamlarken, Başkentli vatandaşlarımıza kalite, güven ve doğa inşa etmenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

 

“Her detayında ayrıcalık saklı’’

 

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

 

”Ankara’nın en köklü yerleşim merkezlerinden Balgat Cevizlidere’de hayata geçirilen Cevizlipark konutlarında ayrıcalıklarla dolu yaşam kapılarının aralandığını anlatan Zafer Yıldırım, “Modern ve konforlu bir mekânda yaşamın anahtarını sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz.5+1 ve 6+1 dubleks seçeneklerimizle geniş ailelere hitap ederken, 3+1 ve 2 tipten oluşan 4+1 daire seçenekleri ile de avantajlı yatırımın kapılarını aralıyoruz. Projemizde fitness, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ile de bütünlüğü sağlıyoruz.” İfadelerini kullandı.


Geri Dön