29 / 04 / 2024

Yıldırım Kuleli Piripaşa!

Yıldırım Kuleli Piripaşa!

Firma: Yıldırım Yapı Grubu

Proje: Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa

İstanbul Şişli Bomanti'de inşa edilen Yıldırım Kuleli Evleri'nin ikincisi Haliç Piripaşa'da yükseliyor. Yıldırım Kuleli Piripaşa Evleri Yıldırım Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje iki etaptan meydana gelecek.



Yıldırım Kuleli Piripaşa İstanbul Haliç'te Yıldırım Yapı imzası ile yükseliyor. İki etaptan oluşan Yıldırım Kuleli Piripaşa'nın ilk etanı 587 daire olarak tasarlandı.


Şişli Bomanti'de yer alan Yıldırım Kuleli Evleri'nin ikincisi olan Yıldırım Kuleli Piripaşa'nın daire satışları henüz başlamadı.


Satışları yakın zamanda başlaması planlanan Yıldırım Kuleli Piripaşa'da TTNET ve Superonline fiber internet alt yapıları, sinema, TV izleme salonu,, alternatifli uydu sistemi, bedelsiz tam donanımlı fitness salonu, kouş ve yürüyüş parkurları, tropik bitkilerle çevrili açık yüzme havuzu, Türk hamamı, kafe, asansör ile doğrudan konutlara ulaşılan otoparklar, plates-aeropic salonu, masa tenisi, bilardo salonu, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, hazır site yönetimi, sauna, hazır site yönetimi, havuz başında ve piknik alanlarında oturma grupları mevcut.


Yıldırım Kuleli Piripaşa iletişim:

444 2 189

http://www.yyg.com.tr

Nurbanu Doğancı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön