29 / 04 / 2024

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren Besler Gıda, Pendik'te cami inşa ediyor. Önceki gün temeli atılan caminin kısa zamanda ibadete açılması bekleniyor.



Yıldız Holding bünyesinde yer alan Besler Gıda'nın Pendik'te bulunan 23 yıllık komşuları için cami yaptırıyor. Geçtiğimiz gün temelleri atılan Besler Mahmut Bayram Camii'nin kısa sürede tamamlanarak ibadete açılması bekleniyor.


TOPKAPI'DAKİ CAMİDEN ESİNLENDİLER

Selçuklu dönemi camilerinden izler taşıyan ve Yıldız Holding'in ilk fabrikasının bulunduğu Topkapı Suriçi'nde yer alan Takkeci İbrahim Efendi Cami'den esinlenerek inşa edilen cami, toplam 650 kişilik kapasiteye sahip. Bin 600 metrekare alan üzerine kurulu cami bu yıl içinde hizmete açılacak. Dualar ve kurban kesimiyle temeli atılan Mahmut Bayram Cami Pendik Kavakpınar Mahallesi ve Besler için önemli bir ihtiyacı karşılayacak.



Yıldız Holding Pendik te cami yaptırıyor!


MAHALLE SAKİNLERİ DE KATILDI

Yıldız Holding Yağ İş Birimi Başkan Yardımcısı Şükrü Çin'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, pladis TR, MENA & CA CEO'su Mehmet Tütüncü, MÜMSAD Başkanı Metin Yurdagül, Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, Pendik Müftü Vekili Seyfi Bozkuş ile Besler Gıda çalışanları ve mahalle sakinleri katıldı.



Yeni Şafak 


Geri Dön