28 / 04 / 2024

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...



Son dönemlerin en çok dikkat çeken yatırım araçları arasında borsa bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da Ocak ayının 2. haftasından itibaren başlayan yükseliş hız kesmeden sürüyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 8 bin 851,91 puan ile rekor seviyeyi görürken, yatırımcılar da yüzleri güldüren hisseleri merak ediyor. 

224,4 bin takipçili Borsa Filozu isimli kullanıcı, https://twitter.com/borsafilozofu X sosyal medya hesabı üzerinden yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. 


Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:


Yıllık Bazda Yatırımcısını Güldüren Hisseler
#miatk Mia Teknoloji - Yüzde 361
#oyakc Oyak Çimento - Yüzde 165
#astor Astor Enerji - Yüzde 345
#sdttr SDT Uzay Savunma - Yüzde 190
#egeen Ege Endüstri - Yüzde 100
#alfas Alfa Solar Enerji - Yüzde 260


 

Faize para koymak için dolar bozdurulur mu? Ünlü ekonomist dolar -faiz sorusunu cevapladı

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Artık konutu değil borsayı konuşacağız! Konut ve otomobil sektöründe şok!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön