16 / 05 / 2024

Yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirket!

Yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirket!

İlk kez 10.000 puanın üzerini test eden Borsa İstanbul'da temettü veren şirketler de pek çok yatırımcı tarafından araştırılıyor. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirketi açıkladı. İşte o payla



Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul 100 endeksi, haftaya yüzde 0,77 yükselişle rekor seviyeden başlarken; sonrasında da değer kazancını sürdürerek, tarihinde ilk defa 10.000 puanın üzerini test etti.

Borsa İstanbul, geçtiğimiz haftayı rekorlarla tamamlarken; yeni haftaya da zirvesini yenileyerek başladı ve sonrasında da yükselişine devam etti.

Borsa İstanbul'da temettü veren şirketler de pek çok yatırımcı tarafından araştırılırken 242 bin takipçili Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu yaptığı paylaşımda yıllık temettü getirisi yüzde 50-yüzde 10-yüzde 15 seviyesinde olan 18 şirketi açıkladı. 

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Borsa Filozofu'nun paylaşımına şu yorum geldi:

 

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Aile içi tapu devir nasıl yapılır ve ücreti nedir?

İş Bankası'ndan son 48 saat uyarısı! Hem müşterisi olan hem de bunu yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL yatıracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön