21 / 05 / 2024

Yılmaz Güral: 5 yıldızlı oda olduğumuz tescillendi!

Yılmaz Güral: 5 yıldızlı oda olduğumuz tescillendi!

Yılmaz Güral, akretide belgesini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı. Hisarcıklıoğlu, "Menemenli işadamlarımızın gayret ve başarısı gurur verici. Menemen Ticaret Odası'nın değerli yöneticilerini kutluyorum" dedi.




Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, odanın akreditasyon belgesini Ankara’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı odaların yaptığı akreditasyon başvurularının değerlendirilmesi sonucunda 152 oda belgelerine kavuştu. Menemen Ticaret Odası (MTO), geçen yılki başvuru üzerine yapılan denetlemeyle 55 üzerinden 51 onay alarak akreditasyon belgesine hak kazandı. MTSO Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara'da TOBB'da düzenlenen törende belgelerini aldı.


Tören düzenlendi

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, düzenlenen törenin açılış konuşmasında yeni akredite olan veya yenilenen odaları ve yöneticilerini kutladı. MTO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, akretide belgesini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı. Hisarcıklıoğlu, "Menemenli işadamlarımızın gayret ve başarısı gurur verici. Kısa sürede uzun yol alan Menemen Ticaret Odası'nın değerli yöneticilerini kutluyorum" dedi. 


Anıtkabir'e ziyaret

Sertifika ve akredite belgesini alan MTO Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, tören sonrasında yaptığı açıklamada, "Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız akreditasyon çalışmalarını iyi yürüttü. 55 puan üzerinde 51 puan aldık. Menemen Ticaret Odası 5 yıldızlı oda olduğunu tescillemiştir. İngiltere'deki meslek odalarında ne varsa, Menemen Ticaret Odası'nda da o var. Menemen tüccarına, sanayisine ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Tören sonrasında Anıtkabir'i ziyaret eden Menemen Ticaret Odası üyeleri Başkan Yılmaz Güral öncülüğünde, Atatürk'e saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı söyledi ve çelenk sundu. Güral, Anıtkabir şeref defterine, "Sevgili Atam sizlerin huzuruna çıkmaktan son derece mutlu ve huzurlu olduğumuzu gururla söylüyorum. Bizlere bırakmış olduğunuz Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz" yazdı.



Yeni Asır


Geri Dön