27 / 04 / 2024

Yimta İnşaat Essenora nerede?

Yimta İnşaat Essenora nerede?

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Yimta İnşaat Essenora nerede? Essenora konut projesi Gaziosmanpaşa Küçükköy'de Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde yer alıyor....




Essenora konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy'de inşa ediliyor.  Yimta İnşaat   Essenora  nerede sorusundan önce Essenora hakkında bilgi verelim.


Essenora Evleri Gaziosmanpaşa projesi 6 blok olarak inşa ediliyor. Yimta İnşaat Essenora projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Yimta Essenora Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 228 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Küçükköy Essenora Evleri teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesinde 750 adet konut bulunuyor. 20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Essenora Küçükköy projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Essenora Küçükköy ödeme planı!


Küçükköy Essenora Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak ya da firma bünyesinde 24 ay vade farksız olarak yapılıyor. Her iki ödeme şeklinde de yüzde 3 indirimin uygulandığı Essenora Evleri'nde yüzde 50 peşinata yüzde 6 indirim yapılıyor. Tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim sunuluyor.



Yimta İnşaat Essenora nerede?

Essenora Küçükköy adres bilgileri : Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul



Yimta İnşaat Essenora nerede?


Yimta İnşaat Essenora nerede?


Yimta İnşaat Essenora iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön