23 / 05 / 2024

YKM, Sapphire Çarşı ve Marmara Forum'da açıldı!

YKM, Sapphire Çarşı ve Marmara Forum'da açıldı!

4 Mart'ta Sapphire Çarşı'da mağaza açan YKM, diğer mağazayı 31 Martta Marmara Forumda açtı. 5 bin metrekarelik mağaza bölge halkının ihtiyaçlarını aynı çatı altında karşılamak konseptiyle geliştirildi...



YKM, mart ayında iki mağaza daha açtı. Markanın ilk mağazası 4 Martta Sapphire Çarşıda açıldı. Genç ve yetenekli tasarımcıların ilkbahar ve yaz tasarımlarının da satışa sunulduğu özel konseptli mağazayla YKM, müşterileri için farklı seçenekler sunmaya devam edeceğini güçlü bir şekilde vurguladı. YKM, diğer mağazayı 31 Martta Marmara Forumda açtı. 5 bin metrekarelik mağaza bölge halkının ihtiyaçlarını aynı çatı altında karşılamak konseptiyle geliştirildi.

FESTİVALDEN HABERLER
Kiğılı, İstanbul temalı vitrinle Beyoğlunda

Kiğılı, festivaldeki iddiasını, Beyoğlu-Asmalımescitteki İstanbul temalı vitriniyle daha da yükseltecekmiş gibi görünüyor. Festivalin Vitrin Tasarım Yarışmasına da katılan marka, bu arada İstinye Park mağazası ndaki gerçek terzi ustasıyla keyifli anlar yaşatmayı sürdürüyor.

Büyük bedene özel büyük indirim yaptı
Büyük beden markası Sumak XL Fashion, İstanbul Shopping Feste özel indirim yaptı. 2011 ilkbahar-yaz sezonu ürünlerini içeren fırsat ürünlerinde yapılan indirimde oranlar yüzde 25-30-35-38 arasında değişiyor. Marka, 44 - 54 beden giyen alışveriş tutkunlarına pantolondan tayta, elbiseden tuniğe pek çok üründe geçerli olan bu indirimi, Nişantaşı, Profilo AVM ve Suadiye mağazalarında sunuyor.

Nikaha hazırlanana balayı hediye ediyor
Le Bouquet Mariage, evlilik sürecini çiftler adına planlayan ve finansal destek sağlayan bir isim. İstanbul Shopping Feste kampanya yapan isimler arasına katılan Le Bouquet Mariage, 18 Mart-26 Nisan arasında düğün organizasyonu için başvuranlara bir balayı hediye ediyor. Kampanya, 2012 sonuna kadar yapılacak düğünler için geçerli.

Markalar inecek eğlence yükselecek
Citys AVM, 9 Nisan Cumartesi günü ikram, aktivite ve müzik eşliğinde özel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 19:00  00:00 saatleri arasındaki kampanya doğrultusunda özel mağazalarda yüzde 10 ila yüzde 40 arasında indirim uygulanacak. Number Oneın da müzikleriyle eşlik edeceği gecede Citys Weekend Shopping Party ise oldukça eğlenceli saatleri beraberinde getireceğe benziyor. ;

Festivalin lezzetli sürprizi Divandan
Divan Grubu, festival boyunca 02.00a kadar konuklarını ağırlayacak.  Abdi İpekçi, Bağdat ve İstiklal caddelerinin yanı sıra tüm alışveriş merkezlerinde geçerli olacak kampanya, pub, brasserie ve pastaneleri kapsıyor. Ayrıca, festival kuponlarıyla Divana uğrayanlar  50 TL. ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim kazanacak. Bir diğer sürpriz de mobil cihazlarından check-in yapan ve kendini fotoğraflayanların kahve ve çikolata kazanma şansı.
Milliyet/Eylem Türk


Geri Dön