Ekonomi

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Alım gücünün en aşşağılara indiği şu günlerde, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan bomba kampanya haberi geldi. İhtiyaç sahiplerine  mahsus yapılan bu kampanya bir çok kişiyi sevindirecek. Peki İhtiyaç kredisi başvuru şartları nedir?Bazı fiyatlar yükselir; bazı fiyatlar düşer

Piyasa ekonomisinde mal ve hizmet fiyatları her zaman değişebilir. Bazı fiyatlar yükselir; bazı fiyatlar düşer. Enflasyon, yalnızca bireysel kalemlerin değil, mal ve hizmetlerin fiyatlarında geniş bir artış olduğunda meydana gelir; bu, bugün dün alabileceğinizden daha azını 1€'ya satın alabileceğiniz anlamına gelir. Diğer bir deyişle enflasyon, para biriminin değerini zamanla düşürür.

Eşi benzeri olmayan kampanya!

Kamu bankaları aracılığı ile düzenlenen kampanya ile beraber ihtiyaç sahipleri havalara uçacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ziraat Bankası, Vakıfbank  ve Halkbank aracılığı ile yardım eli uzatılıyor. Düşük faizli ve yüksek vadeli 60 bin TL'lik ihtiyaç kredisini ilan etti. Maaşınızı kamu bankalarına taşımanız durumunda kampanyadan yararlanabileceksiniz.

Kamu bankaları aracılığı ile sadece müşterilerine özel başlatılan avantaj ile beraber düşük faiz seviyeleri dikkat çekti. Bugünden itibaren başlayan düşük faizli ihtiyaç kredisi için maaşlarınızı kamu bankasına aktarmanız gerekmekte.

Şartları yerine getirmeniz halinde 24 aya varan vade olanaklarıyls beraber 60 bin TL ihtiyaç kredisini elde edebilirsiniz. Düşük faizli ihtiyaç kredilerinde vade sayısı 24 ay olarak tespit edilen, 50 bin TL ve altı ihtiyaç kredisi başvurularınızda 36 aya varan vade avantajlarından yararlanabilirsiniz.

 

Başvuru nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisinden yararlanabilmek için gelir belgesi ve teminatsız bir halde başvuru yapabilirsiniz. Düşük faizli ve yüksek vadeli 60 bin TL kredi imkânı kamu bankaları aracılığı ile müşterilerine sağlanacak. Başvuru için ilk olarak bankalardan birisinin müşterisi olmanız lazım. Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı aracılığı ile başvurunuzu basitçe yapabilirsiniz.


İhtiyaç kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığı ile başlatılan kampanya ile beraber uzun vade ile düşük faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Belirtilen  kampanyaya başvuru yapmak için şubelere gidebilirsiniz, mobil bankacılık aracılığı ile işlemleri gerçekleştirebilirsiniz yahut Web bankacılığı vesilesi ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kamu bankaları aracılığı ile düzenlenen kampanyadan faydalanmak için aşağıda yer alan şartları yerine getirmeniz gerekir. İşte şartlar;

18 yaşından büyük olmanız gerekir,
Düzenli bir geliriniz olması gerekir,
Kredi notunuzun kredi almaya uygun olması gerekir. 

EYT'liler duyunca bayılacak! Bu paraya dikkat! İşte bu kadar ödeme yapılacak

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Kahramanmaraş depreminden sonra sayı 11.1 milyona ulaştı!