27 / 04 / 2024

Yol çalışmaları bitmiyor, İstanbullular dertli!

Yol çalışmaları bitmiyor, İstanbullular dertli!

Kötü haber İBB'den geldi! Uzunçayır, Zincirlikuyu ve Beylikdüzü'ndeki yol çalışmalarının tamamlanmasına haftalar var. Zorlu bir dönem İstanbulluları bekliyor



Dün, yazın bitmesiyle birlikte kaldığı yerden başlayan trafik kabusunu masaya yatırmış, İşkence bizi bekliyor' demiştik. Bu kadar iddialı bir cümle kurmamızın elbet bir nedeni vardı. Evet... Her yıl okulların açıldığı eylül ayında trafik çilesiyle baş başa kalıyoruz, bir anlamda eylül geldi mi çile mevsimimiz başlıyor ama bu kez durum daha da vahim.

TRAFİK FELç!

Zira birçok noktada yol çalışmalarının devam etmesinin trafiği içinden çıkılmaz bir noktaya sürükleyeceği aşikar. İşte dün, bu yol çalışmalarından bazı örnekler vermiştik. Kadıköy Uzunçayır, Beylikdüzü ve Zincirlikuyu gibi kritik noktalardaki çalışmaların trafiği allak bullak edeceğini yazmış, İstanbulluların 'Projeler neden tamamlanamadı' serzenişlerini yansıtmıştık. Sahi, bu çalışmalar ne zaman bitecek Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden aldığımız bilgilere göre; Uzunçayır ve Zincirlikuyu'daki asfaltlama çalışması bir ay sonra tamamlanacak.

PAZARTESİ ALARMI!

Beylikdüzü'ndeki çalışmalar ise daha 3-4 ay sürecek. Yani zorlu bir dönem İstanbulluları bekliyor. Daha çekeceğimiz var... önümüzdeki pazartesi günü, tüm okulların eğitime başlamasıyla birlikte ortalık daha da karışacak. Allah herkese sabır versin.
Habertürk/Esra Boğazlıyan


Geri Dön