27 / 09 / 2024

Yonca bitti sırada yeni zincirler var

Yonca bitti sırada yeni zincirler var

Yonca Marketçilik'e ait 18 mağaza, 14 Şubat'tan itibaren Migros ve Tansaş olarak olarak hizmet vermeye başlayacak. Migros'un yerelliğe önem vererek ilerlediği belirtildi




Yonca Marketçilik'e ait 18 mağaza Migros ve Tansaş olarak hizmet vermeye başlayacak. Adana'da doğup, Türkiye'nin en kuvvetli bölgesel market zincirlerinden biri haline gelen Yonca Marketçilik'e ait mağazaların 14 Şubat'ta, Migros ve Tansaş olarak hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
MÜŞTERİYE YAKINLAŞMA GÖSTERGESİ

Migros Türk'ün, büyüme stratejisi çerçevesinde mağaza sayısını artırmaya devam ettiği dile getirilen açıklamada, bünyesinde bulunan Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Kangurum formatları ile her bölgede müşteri beklentilerine yakınlaşmak için iddialı atılımını sürdüren Migros Türk'ün, bölgesellik ve yerelliğe önem vererek ilerlediği kaydedildi. Migros Türk'ün 2008 yılında haftada ortalama 5 yeni mağaza açarak büyüdüğü ve 2009 yılında hızın haftada 8 mağazaya çıkacağı ifade edilen açıklamada, 2008 sonunda yurt içinde 1.175, yurt dışı dahil 1.191 mağazaya ulaşan Migros Türk'ün, ocak ayında açtığı yeni mağazalarla birlikte, 18 Yonca Mağazasını da bünyesine kattığı ve toplam 15 bin 500 metrekare net satış alanına sahip mağazaların, bölgesel yatırımla müşteriye yakınlaşmanın göstergesi olduğu bildirildi.
Yenişafak

Geri Dön