27 / 04 / 2024

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Firma: Hocaoğlu Grup

Proje: Yonca Life

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 



Yonca Life projesi, Hocaoğlu Grup imzası ile inşa ediliyor. 3 blok olarak yükselen  Yonca Life  projesinde toplam 110 adet konut bulunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Konutların alanlarının 96 metrekareden başladığı Yonca Life projesindeki bloklar zemin+8 kat olarak tasarlandı.

Peki Pendik Yonca Life projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yonca Life projesi ile ilgili detaylar...

Yonca Life ta 5.5 milyon TL ye 3+1! Yeni proje!

Yonca Life projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Şuan için banka kredisi kullanılamayan projede ödemeler peşin olarak yapılıyor. 

Pendik Yonca Life projesinde güvenlik, süs havuzu, kütüphane, otopark, çocuk oyun parkı, yerden ısıtma, yürüyüş yolları, kafe, spor salonu bulunuyor. Projenin teslimlerinin 2024 yılının yaz aylarında yapılması planlanıyor.  

Karayolu,  Marmaray  durağı, Yüksek Hızlı Tren, Sabiha Gökçen Metro hattı ve İDO deniz iskelesi gibi ulaşım imkanları sayesinde Yonca Life Pendik'ten her yere rahatça erişebilirsiniz.

Web: https://www.hocaoglugrup.com.tr/

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Nova Life Esenler lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Viamar Lily satışta! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön