03 / 05 / 2024

Yoo İstanbul Projesi'nde metrekaresi 10 bin dolara!

Yoo İstanbul Projesi'nde metrekaresi 10 bin dolara!

250 milyon dolar yatırımla inşa edilen Yoo İstanbul Projesi'nde metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olarak belirlendi. Yoo İstanbul Evleri, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı



Yoo İstanbul Projesi, 5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan meydana geliyor. 2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje Ulus'ta inşa ediliyor.

Say Yapı Yooistanbul'un sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. Yooistanbul Konutları, 22 bin metrekare üzerinde inşa ediliyor.

Yooistanbul'da ortak yaşam alanlarına büyük ilgi gösteriliyor.  Yooistanbul Konutları'nın sosyal alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. Yooistanbul'un sosyal alanlarında; açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.

Metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olan proje, Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde yapılıyor.

 

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön