09 / 05 / 2024

Yoo İstanbul Ulus'ta metrekaresi 10 bin dolara!

Yoo İstanbul Ulus'ta metrekaresi 10 bin dolara!

Ortak alanlara gösterdiği önem ile dikkatleri üzerine çeken Yoo İstanbul Ulus'un yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı. Projede metrekare birim fiyatı 10 bin dolar olarak belirlendi



Yoo İstanbul Ulus, Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde inşa ediliyor.

5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan meydana gelen Yooistanbul, Ulus'ta inşa ediliyor. 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Yooistanbul Konut Projesi, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. 22 bin metrekare üzerinde inşa edilen Yooistanbul, 2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilecek. Metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olan projede açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.

Ortak alanlara gösterdiği önem ile dikkatleri üzerine çeken projenin yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı.

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön