18 / 05 / 2024

Yorum İstanbul projesine parkede Dendro yorumu!

Yorum İstanbul projesine parkede Dendro yorumu!

Ülkemizde birçok elit projenin tamamlayıcısı olan Dendro parke, lüks konut anlayışına bambaşka bir tarz getiren Yorum İstanbul projesinin özgün mimari anlayışını, kalitenin estetikle mükemmel uyumunu yansıtan parkeleriyle tamamlıyor



Son zamanların yükselen değeri konut projelerine farklı bir bakış açısı getiren Yorum İstanbula Dendro parke yorumunu, eşsiz ahşap parkelerle yapıyor.

Laminat parkeye olan ilginin lamine parkeye doğru kaymasında önemli bir rol üstlenen Dendro parke kullanıcılara, doğal ahşabın sıcaklığını olabildiğince zarif bir biçimde sunuyor. Şimdiye kadar birçok gözde konut projesinin şıklığını tamamlayan Dendro, şehrin çehresini değiştirmeye hazırlanan Yorum İstanbul projesinde de yerini alıyor.

Dönemin moda unsurlarını parke üzerinde görmek isteyenlerin ilk tercihi olan Dendro parke, istenilen tüm renkleri ahşabın doğal güzelliği eşliğinde kullanıcıların ayaklarına seriyor. Dendro parkenin, son dönemlere damgasını vuran beyaz parke modeli Albus ise, kısa sürede kullanıcıların vazgeçilmez dekorasyon öğesi olarak, birçok seçkin konut projesinde yerini alıyor.




 


Geri Dön