02 / 10 / 2024

Yorum İstanbul'da metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Yorum İstanbul'da metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Forum İstanbul'a komşu konumda yükselen Yorum İstanbul projesinde dairelerin anahtar teslimleri önümüzdeki ekim ayında başlayacak




Geniş sosyal alanlarıyla dikkat çeken Yorum İstanbul, E-5 ve Tem'in bağlantısı noktasında bulunması, metro istasyonuna iki dakikalık mesafesi ile İstanbul'un can alıcı noktasında bulunuyor.
 
Projenin adı: Yorum İstanbul.

Projenin lokasyonu: Bayrampaşa.

Yapan şirket: Yorum İnşaat - Turkmall Ortak Girişimi.
 
Satış kooordinatörü: Fisun Kapki.

İnşaata başlama tarihi: Ekim 2010.

İnşaatı bitirme tarihi: 30 Ekim 2011.

Toplam arsa: 21 bin metrekare.

Toplam inşaat alanı: 93 bin metrekare.

Ticari alanlar: E blok altında yer alan 726 metrekarelik 3 adet mağaza bulunuyor.

Sosyal donatılar: Açık ve kapalı yüzme havuzları, havuzlara ve sosyal alanlara hizmet verecek kafe ve bistro bulunuyor. Açık ve kapalı spor alanları, sauna, fitness salonu, oyun salonları ve çocuk bahçesi, basketbol ve tenis sahaları, mini futbol sahası, bisiklet ve koşu parkuru, gölet ve botanik bahçesi yer alıyor.

Satılabilir alan: 51 bin 964 metrekare.

Konut sayısı: 558.

Konut bilgileri: Alanları 62 ila 65 metrekarelik 1+1'ler, 86 ila 119 metrekarelik 2+1'ler, 128 metrekarelik 3+1'ler, 143 metrekarelik 3+1 dubleksler, 210 metrekarelik 4+1'ler yer alıyor.

Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 3.800 TL.

Projedeki en ucuz ve en pahalı konut fiyatı: 217 bin TL 575 bin TL.

Ödeme koşulları: Projeden ev almak isteyenler konut bedelini yüzde 75 banka kredisi olarak ödeniyor. Yüzde 25 konut bedeli firma bünyesinde vade farksız 30 Haziran 2011 yüzde 5, 15 Ekim 2011 yüzde 20 ödeme yapılıyor. Peşin ödemede yüzde 6 indirim uygulanıyor. 30 Hazirana kadar Yorum İstanbuldan ev alanlar 2015 yılına kadar aidat ödemeyecekler.

Projedeki binaların kat yükseklikleri: 6, 9, 14 ve 18 kat.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 1300-1400 kişi.

Projenin ayırt edici özelliği: Avrupanın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul ile komşu olan Yorum İstanbul projesi yine Avrupanın en büyük akvaryumu, sinema salonları, oyun denizi, buz müzesi, çocuk eğlence alanlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca iki dakikalık mesafede metro istasyonunun bulunan proje TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında yükseliyor.

Projede anneler için neler var: Anneler spor yaparken, havuzda yüzerken ya da dostlarıyla kahve içerken çocuklar güven içinde yeşillikler arasında oynayabilecekler.

Projede babalar için neler var: Babalar çocuklarıyla işten arta kalan zamanlarda basketbol, futbol, tenis ya da bisiklet ve koşu parkurunda eğlenceli zaman geçirebilecekler.

Projede çocuklar için neler var: Yorum İstanbul projesinde çocuklar için bir oyun cenneti niteliğinde. Bisiklet ve koşu parkuru, basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, çocuk bahçesi ile gün boyu eğlenebilecekler. Ya da dilerlerse aileleriyle beraber komşu oldukları Forum İstanbulda farklı etkinliklere katılıp keyifli vakit geçirebilecekler.

Projede aileler için neler var: Anne ve babalar çocuklarıyla hafta içi ya da hafta sonu kapalı veya açık yüzme havuzuna gidebilir, kapalı ya da açık spor alanlarında spor yapabilir ya da çocukları eğlenirken dostlarıyla çimler üzerinde huzurla kahvelerini içebilirler.

Projede yalnız yaşayanlar için neler var: Sosyal ve sportif olanaklardan 7/24 danışma hizmetlerine, her çağırdığınızda yardıma koşacak teknik destek ekibine, evde sağlık hizmetlerine, kuru temizleme ve kurye servisine kadar bir çok hizmetle Yorum İstanbul yalnız yaşayanları yalnız hissettirmeyecek olan concierg hizmetine sahipler.

Projeye en yakın anaokulu veya kreş: Şuku Çocukevi 1 kilometre, Tuna Anaokulu 2 kilometre, Özel Yonca Anaokulu 4 kilometre, Özel Nehirim Anaokulu 5 kilometre mesafede yer alıyor.

Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Atatürk İlköğretim Okulu 1 kilometre, Bayram Yuva İlköğretim Okulu 1.5 kilometre, Oğuzhan İlköğretim Okulu 2 kilometre, Sancaksoy İlköğretim Okulu 2.5 kilometre, Bayrampaşa Özel İlköğretim Okulu 4 kilometre mesafede bulunuyor.

Projeye en yakın kolej: Okyanus Koleji 3 kilometre.

Projeye en yakın devlet liseleri: Sağmalcılar Lisesi 1 kilometre, Tuna Lisesi 2 kilometre., Bayrampaşa Anadolu Lisesi 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Özel Bayrampaşa Hastanesi 2 kilometre, Bayrampaşa Göz Hastanesi 2.5 kilometre, Bayrampaşa Dispanseri 3 kilometre mesafede.

Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: 500 metre.

En yakın alışveriş merkezi: Forum İstanbul 20 metre mesafede bulunuyor.

Havaalanlarına uzaklığı: Atatürk Havalimanı'na 9 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 59 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
Anayollara olan uzaklığı: Yorum İstanbul projesi E-5 ve TEMi birbirine bağlayan Trakya bağlantı yolunun kenarında bulunuyor.

Projenin mimarı: Yüksek Mimar Bünyamin Derman.
 
0216 651 93 00 

http://www.yorumistanbul.com/

 


Geri Dön