27 / 05 / 2024

Yorum İstanbuldan ev alana Teknosa ve Mudodan hediye çeki!

Yorum İstanbuldan ev alana Teknosa ve Mudodan hediye çeki!

Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimiyle Bayrampaşada hayata geçirilen Yorum İstanbulda daire satın alanlar için Bizde her şey sıfır kampanyası geliştirildi



Ekim ayı boyunca devam edecek olan kampanya kapsamında projeden 2+1 daire satın alanlar, Mudo Conceptten 10 bin TL, Teknosadan 5 bin TL, 1+1 daire satın alanlar ise Mudodan 5 bin TL, Teknosadan 5 bin TLlik hediye çekinin sahibi olacak. Ekim 2011den sonra yaşamın başlayacağı projede, ayrıca peşinat 12 ay ötelenebiliyor.

16 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunan Yorum İstanbulda, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, tenis kortları, concierge hizmetleri, 24 saat güvenlik ve teknik destek hizmetleri yer alıyor. İki dakikalık yürüme mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E-5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, Atatürk Havalimanına 9 km., Yenikapı İskelesine 7 km., FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 km., Taksime 8 km ve Eminönüne 7 km. mesafede bulunuyor.

Yorum İstanbulun diğer bir farkı ise Avrupanın en büyük akvaryumu, kafe ve restoranlar, buz müzesi, çocuk eğlence alanları ile yüzlerce markanın bulunduğu mağazalara ve sinema salonlarına kadar pek çok seçenekleri içinde barındıran Forum İstanbulun hemen yanı başında olması.
Vatan


Geri Dön